Over ons

Gusta Hazelhorst is in oktober 2012 gestart met de verkoop van bakproducten dmv van de webshop  www.cookingathome.nl. Om de webshop te promoten heeft ze de eerste 2 jaar thuisparty’s verzorgd. Deze avonden werden een groot succes, veel klanten hebben kennisgemaakt met de heerlijke bakmixen en tijdens die avonden ook leuke bak-ideetjes opgedaan voor het maken van heerlijke taart en koek. 

In het najaar van 2016 was de tijd rijp voor een volgende stap in de ontwikkeling. Een “echte” bakwinkel, waar thuisbakkers gezellig even kunnen binnenlopen om lekkere bakmixen te kopen. De fysieke winkel was een schot in de roos. Veel nieuwe klanten vonden de weg naar de sfeervolle bakwinkel in Rijssen.

Dit alles had tot gevolg dat Gusta dringend assistentie nodig had. Dochter Karine had al langere tijd een passie voor bakken, maar ook voor het ondernemerschap. Zo zijn moeder en dochter op 1 juli 2018 samen een VOF aangegaan. Het winkelpand aan de Watermolen was knus en gezellig, maar niet ruim. Vandaar dat er in oktober 2018 weer een verhuizing plaats heeft gevonden, dit keer naar een groter winkelpand aan de Bouwstraat 5 in Rijssen.
In april 2021 is Cookingathome wederom verhuisd! Het nieuwe adres is Elsenerstraat 20 te Rijssen. Op deze prachtige locatie is de winkel uitgegroeid naar een winkel van 350 m2 winkeloppervlakte. 

In de Coronatijd is Cookingathome begonnen met het verzenden van brievenbuspakketjes. Ook dit bleek een schot in de roos te zijn, de opdrachten stroomden binnen! Inmiddels is deze Coronaperiode (hopelijk) achter de rug, maar ook nu blijven de aanvragen binnen komen. 
Tijd om dit te scheiden van de winkel. Vanuit deze gedachte is Bakpakketopdepost.nl ontstaan. Een complete webshop geweid aan het verzenden van de leukste bakpakketjes! 

Je kunt Cookingathome en Bakpakketopdepost volgen op Instagram en Facebook. En heb je iets lekkers gebakken met de producten van Cookingathome? Deel dan je foto zeker in de besloten fb-groep genaamd “Bakken Met Cookingathome” Of stuur je foto in via fotos@cookingathome.nl. Iedere maand wordt er geloot en ontvangt 1 van de inzenders de kadobon van de maand.