Bedrijven

Bent u op zoek naar een leuk pakketje voor uw werknemers, collega's, vrijwilligers of voor nog iemand anders? 
Dan bent u bij Bakpakketopdepost.nl aan het juiste adres!

Op de webshop staan verschillende pakketjes, maar heeft u iets anders in gedachten? Dan denken we graag met u mee en maken we iets op maat. Neem hier contact met ons op!

FAQ voor grotere oplages

1. Wat is de levertijd?
Dit is afhankelijk van de producten die in het pakket zitten en de grootte van de order. Bij orders van meer dan 100 stuks is het fijn als de order 3 weken voor de verzenddatum doorgezet wordt. Wil je de pakketten eerder verzenden? Dan is er in overleg veel mogelijk!

2. Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten zijn al bij de prijs inbegrepen! Alle prijzen op de webshop zijn dus incl. verzendkosten. 

3. Kan ik ook een eigen boodschap toevoegen?
Zeker kan dat! Bij de prijs inbegrepen is een kaartje van A5 formaat met uw eigen tekst en logo. Wil je liever een brief van A4 formaat toevoegen? Dan kan dat ook tegen een kleine vergoeding.

4. Ik heb veel Engelssprekende ontvangers, kan het recept ook in het Engels?
Het recept is standaard in het Nederlands, maar dit kan uiteraard ook in het Engels.

5. Niet al mijn ontvangers wonen in Nederland, kan het ook verzonden worden naar het buitenland?
Alle prijzen op de webshop zijn voor verzending binnen Nederland. Verzending naar het buitenland kan ook, maar hier gelden helaas wel andere verzendtarieven voor. Neem contact op voor de actuele tarieven.

6. Wat is de houdbaarheidsdatum van de producten?
De meeste producten hebben een houdbaarheidsdatum van minimaal 8 maanden. 

7. Wat is de moeilijkheidsgraad van de pakketten?
Ons motto is: iedereen kan iets lekkers op tafel zetten. Met deze instelling zijn ook onze pakketten samengesteld. In alle gevallen heb je alleen nog standaard supermarkt producten nodig zoals boter, eieren, melk of slagroom. 

Daarnaast is een oven natuurlijk wel belangrijk. Voor de pakketten voor een complete taart wordt een standaard springvorm gebruikt. Veel pakketten, zoals de tijgersoezen, kunnen ook gebakken worden zonder bakvorm. Deze bak je namelijk gewoon op een bakplaat. Een handmixer is handig om te hebben, maar veel pakketten kunnen ook zonder een handmixer gemaakt worden.

Als de ontvanger het recept volgt, kan iedereen een heerlijk baksel op tafel zetten!

8. Ik wil graag een wedstrijd element in deze bakpakketjes stoppen, is dat mogelijk?
Ja, super leuk zelfs! Zo hebben we afgelopen jaar een speciale page aangemaakt voor een soezenbakwedstrijd. Alle werknemers van het bedrijf kregen een basispakket om soezen te bakken. Met dit basispakket konden ze maarliefst 8 verschillende recepten maken! Iedereen moest voor een bepaalde datum een foto insturen van het  baksel en zo kon het bedrijf een leuke prijs uitgeven naar de winnende werknemer (en vaak met het gezin). Ben je nieuwsgierig geworden naar dit element? Neem dan even contact op, dan delen we de page met je zodat je een indruk kunt krijgen.

Contactgegevens:
Email
: info@bakpakketopdepost.nl
Whatsapp: 06-18459055